2 személyes terepszínű pop-up sátor - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 2,140 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
24,090Ft -24%
Eredeti ár:31,558 Ft
db

Ez a sátor tökéletes kempingező kalandokhoz! Kényelmes belterével kiváló megoldás kültéri kempingezéshez, fesztiválokhoz és kempingtelepi vakációzáshoz.

Vízálló anyagának és PE padlójának köszönhetően a belseje száraz és tiszta marad. Az üvegszálas váz szerkezet tovább növeli a sátor robusztusságát és strapabíró-képességét, miközben könnyű marad. Percek alatt felállítható, így mindössze annyi a dolga, hogy hátradőljön és lazítson. A bejárat szúnyoghálóval lett ellátva, hogy rovarmentes éjszakái legyenek. Ez a 2 személyes kempingsátor egyszerűen összepakolható a hozzátartozó hordtáskába, így könnyedén tárolható és szállítható.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy javasolt vízlepergető spray-vel befújni a napernyő szövetanyagát, mivel az heves esőzéseknek is ki lehet téve.

  • Színe: terepszínű
  • Anyag: poliészter + üvegszál
  • Teljes méret: 215 x 125 x 90 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Szúnyoghálós bejárat
  • 2 személyes
  • Hordtáska is jár hozzá
  • Cövekeket tartalmaz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2140 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2140 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 91005
Súly: 1.95 kg
Csomagszám: 1 db