Fekete kétszemélyes polyrattan napozóágy függönyökkel - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 8,190 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
187,090Ft -24%
Eredeti ár:246,959 Ft
db

Ez a kiváló minőségű kétszemélyes rattan napozóágy a stílus és funkcionalitás tökéletes kombinációja. A kültéri heverő időjárásálló és vízálló PE rattanból készült, így egész évben alkalmas kültéri használatra.

A dívány a porszórt bevonatú acélvázának köszönhetően rendkívül masszív és strapabíró. A PE rattan pedig könnyen tisztítható, valamint a kényelmes, vastag és puha párnák is vízlepergető poliészterből készültek. A kétszemélyes napozóágyat kétoldalt be lehet állítani a megfelelő ülő- vagy fekvőhelyzet eléréséhez. A dívány és a függönyök a luxus benyomását keltik és egyben tökéletes módszert jelentenek a rovarok távol tartására, árnyékos és privát környezet létesítéséhez. A függönyöket akár el is lehet húzni, ha éppen a nap sugarait szeretné élvezni. A kényelem fokozása érdekében egy felhajtható asztal is felszerelésre került, hogy fontosabb holmiját, mint telefonját, könyvét vagy italát pihenés közben is kézközelben tudhassa.

A szállítás 1 kétszemélyes díványt, 2 nagyméretű párnát és 1 szett függönyt tartalmaz. Figyelem: A termék minőségének megőrzése érdekében javasoljuk, hogy takarja le a bútort eső, hó vagy fagy esetén.

  • Rattan színe: fekete
  • Párna színe: krémfehér
  • Anyaga: porszórt bevonatú acélváz + polietilén (PE) rattan
  • Párna anyaga: szövet (poliészter)
  • Teljes méret: 197 x 140 x 250 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Felhajtható asztal magassága: 42 cm
  • A szállítás 1 díványt ágymennyezettel, 2 nagy párnát és 1 szett függönyt tartalmaz.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 8190 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 8190 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 42891
Súly: 46.34 kg
Csomagszám: 2 db