2 db Clear Vision tisztánlátó szemüveg, nappali és éjszakai vezetéshez is

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,399Ft 0%
Eredeti ár:1,399 Ft
db

2 db Clear Vision tisztánlátó szemüveg, nappali és éjszakai vezetéshez is

Érzékeny a szemed? Elvakít a szembe jövő forgalom fénye? Nem kell többet hunyorognod és félned, hogy emiatt nem veszel észre valamit! A Clear Vision tisztánlátó szemüvegeket mindenféle fényviszonyoknál hordhatod!

A csomagban 2 db szemüveget találsz: az egyik szemüveget éjszakai vezetéshez, míg a másikat nappali használathoz fejlesztették ki. Speciális bevonataik lehetővé teszik, hogy fokozott tisztasággal láss. A sárga lencséjű éjszakai szemüveg megvéd az erős fényszóróktól, míg a szürke kiszűri a vakító napsütést.

Védd szemedet stílusosan, minden oldalról! Ha szemüveges vagy, akkor sem kell aggódnod, hiszen kialakítása miatt a hagyományos szemüveged elfér a Clear Vision szemüveg alatt. Legyen szó vezetésről, városi sétáról vagy szabadban való olvasásról, ezek a sokoldalú szemüvegek teljesen új élményt nyújtanak. Soha nem látott tisztaságot biztosítanak a szemüvegek, akár éjszaka, akár a legnagyobb napsütésben.

Főbb jellemzők

  • UV szűrös bevonattal ellátott szemüvegek
  • Éjszakai és nappali vezetéshez
  • Nappali tevékenységekhez
  • Rendkívüli tisztaság
  • 2 db szemüveg a csomagban

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db