2 az 1-ben Cipőtartó fogasokkal

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
10,690Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Jellemzők: A cipőtartó praktikus és rendkívül tágas, akár 20 pár cipő is elfér benne, ugyanakkor kevés helyet foglal el az előszobában. Ezenkívül ruhák felakasztására szolgáló fogasok is helyet kaptak a terméken. A cipőtartó kiváló minőségű anyagokból készült, ennek köszönhetően szilárd szerkezetű, aminek köszönhetően stabil és nem borul fel. A modern "loft" kialakításnak köszönhetően az állvány bármilyen előszobába alkalmas, a legtöbb dekortípushoz passzol. Használható az előszobában, otthon, az irodában vagy bármely más helyiségben. Anyaga: Fém Fehér Színű Stílus: Loft Méretei: 170x79x25 cm Súlya: 2366 kg Súlya a csomagban: 2,766 kg A csomag tartalma: Fém elemek Szerelőkészlet (csavarok és hatszögletű kulcs) 8 akasztó

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db