26 cm-es RGB LED körfény távirányítóval, telefontartóval

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,390 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,780Ft -17%
Eredeti ár:6,970 Ft
db

26 cm-es RGB LED körfény távirányítóval, telefontartóval

Szeretnél profi minőségű szelfiket és videókat készíteni? Biztosan tudod, hogy minden képi felvétel első számú feltétele a megfelelő mennyiségű és minőségű fény! Ha az Instagramon indítanál élő videót, vagy a mostanában felkapott TikTokra szeretnél anyagokat készíteni, esetleg vlogokat vennél fel tökéletes világítással, akkor ennél a profi, kör alakú LED lámpánál jobbat nehezen találhatsz!

A lámpa azon túl, hogy tökéletes fehér fényes megvilágításba helyez, RGB ledjeinek köszönhetően számtalan egyéb színt és animációt alkalmazhatsz rajta a körbefutó színskálától kezdve a vibráló színes fényekig. Ez a távkapcsolója segítségével vezérelhető.

Szinte minden influencer rendelkezik ilyen világítással, a felvételeiken jól megfigyelhető, profi szintű eredménnyel! Egy ilyen stúdiószerű világítás kihozza a legjobbat belőled a kamera előtt; egyenletes megvilágítást biztosít fotózáshoz, videózáshoz és akár sminkeléshez is.

A lámpához még jár egy kis szelfi távirányító, amelynek segítségével, képet tudsz készíteni, illetve felvételt tudsz elindítani valamint leállítani. A lámpa kábelén található kapcsolóval be- és kikapcsolhatod, és könnyen szabályozhatod külön a színhőmérsékletet és a fényerőt is.

A flexibilis telefontartó erős, de különlegesen hajlékony, és a kívánt beállítást megtartja. A telefont a tartón található rugós karmokkal karcmentesen és stabilan rögzítheted. A fény így éppen onnan érkezik, ahonnan kell: a telefon kamerája felől. A 25,4 centiméteres körfényt akár stabil állványra is rögzítheted.

Csupa rendkívül praktikus megoldás, a legszebb eredményért, egy kiváló szelfiért, vagy egy tökéletes, profi hatású videóért!

Főbb jellemzők:

  • RGB LED körlámpa
  • Színváltó ledekkel szerelve
  • Fotózáshoz, szelfi vagy videó készítéséhez
  • 1 db flexibilis telefontartóval
  • A lámpa átmérője 26 cm
  • A telefontartó rugalmas, szélesre nyitható karmokkal
  • Csatlakoztatható számítógéphez, laptophoz, mobil tápellátáshoz és USB-töltőhöz egyaránt

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1390 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db