24V fémházas extrém strapabíró éjjellátó vízálló tolatókamera

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
16,990Ft 0%
Eredeti ár:16,990 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!



Nincs több koccanás, horpadás vagy karc ! Strapabíró, extrém helyzetekben is helytálló . Biztonságos vezetés és parkolás érdekében elengedhetetlen kellék . A tolatás Neked sem az erősséged? Nem érzed, hogy hol az autó vége? Egyszerű a megoldás! A tolatókamera segít Téged parkoláskor, hogy ne csak találgatnod kelljen, hanem pontosan tudd, hogy hol is van a kocsid vége. Hasznos tudnivalók: A kamera fémházas borítást kapott, így nem kell aggódnod, hogy az időjárás kárt tesz benne. Extrémebb körülmények között is helyt fog állni, továbbá bírja a szennyeződéseket és rázkódásokat is. Bátran használd, hiszen az eszköz nem fogja beadni a derekát egy nagyobb esőzés során sem! A készülék 24V feszültéségű, melynek köszönhetően használható teherautókon, mezőgazdasági gépeken, 24V-os munkagépeken és buszokon is egyaránt. Ezeken a járműveken kifejezetten ajánlott is a tolatókamera alkalmazása, hiszen sofőrjük csökkentett vezetői látótérrel rendelkezik a hátsó ablak hiánya miatt. Érezd magad nagyobb biztonságban az autódban köszönhetően a tolatókamerának! Nemcsak megóv az anyagi károktól, amelyek a kocsidon keletkezhetnek, de sok esetben csökkenti is a baleseti veszélyforrást. Tehát saját és utastársaid testiépségét is megvédheted! Tulajdonságok Éjjellátó - 18 db éjellátó infra LED Vízzálló Korrózió mentes alumínium ház Képérzékelő: CMOS Jel rendszer: PAL / NTSC Kameraház méret: 82 x 73 x 58 mm Felbontás: 510 x 492 Feszültség: DC 24V Teljesítmény: maximum 2W Felbontás: 420TV sor Látószög: 110° (diagonál), Függőleges: 77°, Vízszintes: 89° Video kimenet: RCA csatlakozó Vízálló fokozat: IP68 Működési hőmérséklet (Celsius fok): -30 - +70 Színes CCD egység Mit rejt a termék doboza? 1 db 24V fémházas extrém strapabíró éjjellátó vízálló tolatókamera 1 db DC áram kábel 1 db 5 méter AV RCA kábel

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db