1 db 350x450 mm-es futártasak / COEX biztonsági csomagoló tasak

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
44Ft 0%
Eredeti ár:44 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

1 db 350x450 mm-es futártasak / COEX biztonsági csomagoló tasak

Csomagolási problémáidra keresel megoldást? Gyorsabbá, egyszerűbbé tennéd a csomagküldést, esetleg lecserélnéd a csomagolópapírt valami strapabíróbb anyagra? Válaszd a futártasakot!

A nagy szakítószilárdságú, tartós tasak belül fekete, kívül fehér színű, felülete filctollal írható, és címkézhető is. Tökéletes különböző dokumentumok és termékek szállítására, postázására. A 350x450+50 milliméteres biztonsági tasak százasával rendelhető.

A futártasak három oldalát hegesztették, a negyedik pedig erős, 1 centiméter széles hot-melt ragasztócsíkkal zárható. Ennek legfontosabb tulajdonsága, hogy lezárás után csak roncsolással nyitható, ezért a csomagot senki nem tudja észrevétlenül felbontani.

A COEX biztonsági futártasak vízálló, a hagyományos papírborítéknál sokkal erősebb. Ideális választás webáruházak, bankok, futárszolgálatok és szállítmányozó cégek számára, de magánszemélyek számára is tökéletes választás, ha gyakran adnak postára dokumentumokat, számlákat vagy különböző tárgyakat.

Főbb tulajdonságok:

- Futártasak
- Belső mérete: 350x450+50 mm

- Szabvány méret: A3
- Erős, strapabíró anyagból készült
- Hot-melt ragasztócsíkkal zárható (1 cm)
- Színe: kívül fehér, belül fekete
- 100 darabosával rendelhető (minimális rendelési mennyiség: 100 db)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db