18 az 1-ben többfunkciós kalapács

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,299Ft 0%
Eredeti ár:4,299 Ft
db

18 az 1-ben többfunkciós kalapács

Ez a multifunkciós kalapács minden szakember álma! Egyetlen eszközben 18 különböző funkció található, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyedén és hatékonyan végezd el a legtöbb építési és javítási feladatot. Használd ezt a sokoldalú kalapácsot csavarhúzóként, csavarfej kihúzóként, mérőszalag tartóként és még sok másra!

Ne vesztegesd az időt a szerszámok keresésével és cipelésével, mert ez az eszköz mindent egyben kínál. Ideális otthoni javításokhoz, barkácsoláshoz, építkezésekhez és még sok más tevékenységhez.

Legyen szó csavarok behajtásáról, rögzítőelemek kihúzásáról, méretek méréséről vagy éppen egy könnyű kalapácsütésről, ez az eszköz minden helyzetben megállja a helyét. Kényelmes, strapabíró és sokoldalú. Ne hagyd ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy egyszerűsítsd és felgyorsítsd a munkáidat egyetlen praktikus eszközzel!

Főbb jellemzők:

  • 18 az 1-ben többfunkciós kalapács
  • Ideális otthoni javításokhoz, barkácsoláshoz, építkezésekhez stb.
  • 18 különböző funkció
  • Mérete: 19x10x3 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db